Ducati Multistrada V4

Kojom god se cestom odlučite krenuti novom Multistradom V4, bilo da je to asfalt ili šljunak, pijesak ili kamenje, osjećat ćete se ugodno. U svakom trenutku vožnje doživjet ćete užitak potpune kontrole.

Četvrta generacija Multistrade svestranija je i lakša za vožnju no ikad. Sport, putovanja, enduro i urbano: četiri savršeno uravnotežene duše kako bi nova Multistrada V4 bila učinkovita i zabavna u svim uvjetima vožnje.

 

Sport

Nepogrešiva ​​Ducatijeva osobnost

Lagan i kompaktan, sa 170 KS novog V4 Granturismo, četvrta generacija Multistrade pružit će Vam sportsku i uzbudljivu vožnju zavojitim cestama.

Putovati

Jedan i pol opseg zemaljske kugle.

Spremna za duga putovanja zahvaljujući navigaciji koji se može vidjeti na zaslonu intsrument ploče i inovativnom radarskom sustavu za pomoć u vožnji, nova Multistrada V4 pružit će Vam izvrsnu udobnost u vožnji. Prvi važan interval održavanja bit će tek nakon 60000 km.

Enduro

Dizajnirana prevladati svaku prepreku. Sama po sebi.

Nova Multistrada V4 zabavna je čak i kad asfalt završi, zahvaljujući razmaku od podloge, elektroničkim ovjesima, iznenađujućoj fluidnosti isporuke snage i svojim oblicima dizajniranim i za vožnju u stojećem položaju.

Urban

Spremna, okretna i povezana. Kao i Vi.

Dizajnirana za olakšano manevriranja pri malim brzinama. Udobna u svakodnevnoj uporabi i zahvaljujući podesivom sjedalu, višestruko povezana zahvaljujući zrcaljenju nove generacije.

Cijena: 22.090,00 €