O nama

POVIJEST

  Moto centar SANDI osnovan je 1990. godine u Rijeci. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo prodaje i servisa skutera, motora i motocikala, te nudimo naše modele motocikala i kvalitetne usluge servisiranja po iznimno povoljnim cijenama. Servis skutera i motocikala te prodajni salon nalaze se u Rijeci na adresi Karlovačka 14.

PONUDA I NAČINI PLAĆANJA

U našoj ponudi također možete pronaći i kacige, motorna ulja, akumulatore Unibat i  YUASA, gume Michelin, Dunlop, Bridgestone, Metzeler, Pirelli, Mitas,… Robu iz KTM-ovog POWERWEAR i Ducatievog APPAREL kataloga. Kofere, torbe i cijelu paletu proizvoda renomirane marke “KAPPA” i “GIVI”. Imamo u ponudi i kompletnu opremu za OFFROAD marke “FLY” po iznimno povoljnim cijenama!

Dugogodišnjim pružanjem kvalitetnih usluga, stekli smo povjerenje svojih kupaca, a uz povoljne cijene omogućujemo i različite vrste obročnog plaćanja. Isto tako redovito su u tijeku akcije koje obuhvaćaju višepostotna snjiženja!

ORION PIROTEHNIKA

U moto centru Sandi se od 2009 godine vrši prodaja i Orion pirotehnike. Proizvodi Orion pirotehnike rezulatat su suradnje s vrhunskim proizvođačima sa dugom tradicijom proizvodnje pirotehničkih sredstava u proizvodnim pogonima u Kini i sukladni su regulativama i zakonskim odredbama zemljama Europske unije. Prodaje se vrši u razdoblju od 15.12 do 31.12 u godini. Radno vrijeme pyroshopa 09-19.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem i iskoristite pogodnosti koje nudimo! Možete kontaktirati i naše osoblje u potrazi za informacijama koje će Vam ljubazno odgovoriti na sva pitanja.Posjetite naš prodajni salon na navedenoj adresi, a kako bi nas lakše pronašli pogledajte mapu koja se nalazi u rubrici Kontakti, skupa s ostalim informacijama o nasoj tvrtci. Trenutne uvjete plaćanja i pogodnosti koje nudimo možete doznati u rubrici Ponuda, ili nas slobodno nazovite svakim radnim danom od 9 do 16 sati ili subotom od 9 do 12 sati (zimi ne radimo subotom!).