Servis

Kroz dugogodišnje iskustvo u popravcima i servisiranja motocikala i skutera, uspjeli smo dostići najviše ciljeve ove grane poslovanja, a to su visok stupanj kvalitete usluge i iznimno kratko vrijeme sevisiranja i popravka. Uz sve standardne alate potrebne za kvalitetan rad, koristimo i napredne tehnologije poput modernih dijagnostičkih uređaja, sve u cilju skraćivanja Vremena koje stoji između Vas i Vašeg motocikla.Obratite nam se s povjerenjem na adresi Karlovačka 14. ili nas slobodno kontaktirajte na navedene brojeve telefona kako bismo Vam ponudili odgovore na sva Vaša pitanja.

REDOVITI SERVISI I JAMSTVO

Sandi servis motocikala koji se nalazi u sklopu prodajnog salona, već dugi niz godina uspješno obavlja sve vrste popravaka te redovnih servisa na vozilima koja se prodaju kod nas, Ovlašteni smo servis i prodaja za KTM, HUSQVARNA, GAS GAS I CF MOTO, ali servise i popravke obavljamo i na skuterima i motociklima marke Piaggio, Gilera i Yamaha. Zahvaljujući stručnom i sposobnom kadru, uz pomoć originalnih dijagnostičkih uređaja za KTM grupaciju u mogućnosti smo pružiti Vam vrhunsku uslugu i u relativno kratkom vremenskom periodu otkloniti kvarove te iznimno brzo dobaviti sve zahtjevane dijelove za Vaše motocikle.

Kupovinom u našoj ovlaštenoj trgovini dobivate dvogodišnje jamstvo na sve motocikle, uz redovito servisiranje u našem servisu kako biste se osjećali sigurno i u potpunosti uživali u vožnji.